αττοΓ
bloglovin

Anledningen till varför vi slutar älskar varandra...


Jag föll direkt för den här låten när jag hörde den första gången! Jag vet att det är svårt för er (vissa) att förstå vad det är som sägs i låten, kort översatt - glöm inte anledningen till varför vi älskar varandra, vissa glömmer bort det därför blir de otrogna.. - ungefär så!


The ugly truth!

Jag är desperat efter ett jobb! Hela åtta månader utan sysselsättning! Iband önskar att jag hade vart singel, då hade jag väl tagit vilket jobb som helst, hade kanske åkt till Norge å skala bananer kanske ?!

Bildkälla: Google


Tre nya läckra böcker <3Jag har väldigt svårt på att komma på vad jag ska har för rubrik!

Satt å kollade runt på alla bloggar jag följer men jag har inte varit så aktiv å kolla alla dessa bloggarna på ett tag. Jag saknar lite av bloggandet men det är så få som följt den här så därför har jag för det mesta uppdaterat på fajjan istället, nåt sånt! Ibland blir det faktiskt skojsigt när man får veta vilka det är där ute som läser min onödiga blogg!!! :D


D.R

Otroligt! Det har visats på fajjan ett tag nu men jag hade inte riktigt fattat vad det var han snackade om å visade !

Min kör/sång lärare tillbaka i Karlskoga, som också är låtskrivare, har skrivit en låt - som har hamnat på första plats på topplistan i Indien. Inte dumt det!Swiss Roll (rulltårta)

Funderar på om jag ska vara lite mer aktiv nu... elller kanske inte!?!

men hursomhelst... denna läckerhet gjorde jag (å killen) idag :D