αττοΓ
bloglovin

Im proud to be Thai !! Part.2OMB!!!!! Kommer ni ihåg i ett tidigare inlägg - om Room 39, ett coverband ? Nu har de hamnat i ett av Thailands mest välkända tv-program.. Tonight Show !!! <3 Och nu håller de på med egna låtar - Snart är de ett riktigt- å inte ett coverband längre :D


Svaret -.-

Det är en jätteapaskulptur som är gjord av flip-flops..
.. i São Paulo, Brasilien. En internationellt konst och designkonferens för att fira Pixel Show.


Let's play the game !

Jag har blivit utmanad av Ingrid på bloggen http://inzzy.blogspot.com/


4 matprogram jag gärna ser:
1) Krua Leaw Tae Krit (Thai)
2) Talad sod sanam pao (Thai)
3) Vad blir det för mat?
4) Den nakna kocken

4 saker jag har ätit idag:
1) en lussekatt
2) 2 mackor
3) -
4) -

4 smaker jag längtar efter:
1) Somtum (papayasallad)
2) Tom yum gong
3) Marabou Premium Dark ( med nån smak - 85%)
4) Sushi

4 saker på önskelistan:
1) Systemkamera
2) Asus bärbara
3) Flygbiljett till Thailand
4) Cash

4 smaker jag avskyr:
1) Bönor
2) Ärtor
3) All sorts lök
4) Loneliness

4 personer vars bloggar jag uppskattar, och därmed också utmanar:
Uma :http://honkeydonkey.blogg.se/
Angelica :http://dotthei.blogg.se/
Louise :http://louisebergmansjambalaya.blogg.se/
Emmahttp://emmainthebigworld.blogg.se/


Vilken härlig morgon

Att vakna upp när morgonsolen tittar förbi är så mysigt <3


Var med å gissa..

Vad är den här apan gjord av?


Madame Tussauds Bangkok

Cool huh ?!


Ann Thongprasom - Pumpuag - Tata Young - Pencake


Här är det bara få av några som finns i vax.. :p

Ha du besökt någon av Madame Tussauds i världen? Själv har jag bara besökt den i London.. men snart blir det Bangkok med :D Weeeiii! (..men hur snart vet jag inte!)


Snabb äppelpaj

Blev sugen (som vanligt) på nåt mumsigt! En enda frukt jag hade i kylen var ett äpple, den såg inte direkt färsk ut.. så jag fick en idé - åt en jättegod hemgjord äpplepaj som killens mor gjorde för ett tag sen.. en snabb äppelpaj!
Resultat kanske inte ser så lockande ut men smaken var super ^^" Ännu en lyckad bakelse :)


Tisdagsmys

Ensam mitt i en vinternatt med en underbar ostbricka å varmt tea :D


Juleljus i Skövde stad

På torget står en bock som är gjord av isolering, med ett litet frågespel.. (Hoppas vi vinner nåt)!
Fullt med olika fina ljus över hela stan
Och såklart, pepparkakshus är ju symbolen för JUL :)


Första julklappen ^^"

..från svärföräldrarna :D Jag vet inte riktigt hur jag fick de att tänka å tror att jag gillar Kitty! Visst gör jag det men inte så värst! Men sött är det av dem :)


(psst, Angelica, jag vet att du också vill ha :D haha)


Tammai ?

อยู่ดีๆไปๆมาๆ ไม่รู้มาคิดถึงเรื่องนี้ได้ไง เป็นเรื่องไม่น่าคิด แต่มันคิดมาแล้ว และอยาก share ให้กันฟ้ง ไม่รู้เหมือนกันจะเอามา share ทำไมนะ แต่ก้ออยาก share อ่า คือเราคิดไปคิดมา แฟนเก๋าเราแค่หละคนยังโสดอยู่กันทุกคน หมายความว่าไงอ่า หมายความว่าเค้ายังหาผู้หญิงแบบเราไม่เจอหรอ ??? อิอิ ฟังดูเหมือนออกจะหลงตัวเองนะ แต่อยากรู้จังว่าทำไม...Den vill jag ha :p

Hittade en lite rolig sida, där man får designa sin egna kondomförpackning :D Vill du också designa? --> H ä r <--


One of the thousands reasons why I love my country so!


Bildkälla: Tetes facebook
Redigerad av mig


Snö

Utanför mitt fönster

Nej, jag är inte delay med att snön redan har kommit. Svårt att missa när alla snackar om det å lägger upp en massa bilder.. de senaste två dagarna! Har bara inte tittat ut genom fönstren :D


Har hamnat på Blogg.se framsida..

.. not! Men nästan! Nu har jag lagt in min secondhands-blogg på deras bloggshop - hoppas att jag kan bli av med sakerna snabbare. Ska också lägga in den hos www.Thailandska.se :)

Till varför jag vill bli av med mina grejer just nu som mest, jo för att det bli ju lättare när man ska flytta :D Min tid närmar sig å jag är så glad!!!

xoxo


Save the World by use it twice !

Cha! Nu har jag fått ihop en ny secondhands-blogg som ni gärna också får vara med på, både sälja å tjäna lite slantar på dina egna varor - kolla in för mer info ^^"

Jag vet att ni därute har en massa grejer liggandes hemma utan nytta, så varför inte ta fram det för någon som behöver det (eller vill ha) !

http://mysecondhands.blogg.seEn flytande flotte


Just nu så pågår det en av Thailands största festivaler, Loy krathong. Som sker vid fullmånen i den 12:e månaden i den traditionella thailändska månkalendern men i den västerländska kalendern brukar det falla in i november månad.Loy betyder (att) flyta och en Krathong är en flotte.

Åhh, jag saknar Thailand!


Lilla modellen

Jag gillar att fota å det visste ni säkert redan om! Och nu vet jag också hur trött man kan bli av att vara en "riktig" fotograf (och stylist i ett). Jag har aldrig känt mig så trött av att fota.. men efter fyra timmar blev jag helt slut å ville sova! Somnade till (sittandes) då å då, dock när jag vilade ögonen i väntan av att bilderna laddas å sparas efter redigeringarna. Sammanlagt trehundra bilder plus idag, under fyra timmar.


Min lilla duktiga modell - nong Ying

Tack, nong Ying att du ställde upp som modell åt mig:) Hon var så duktig, kämpade med mig utan att klaga eller något - allt blev mycket lättare då! Det var jätteskojsigt (~^))Lunch å middag i min lilla "studio" bjöd jag nong Ying å hennes mamma på Goew teaw narog gai (Kyckling-nudelsoppa). Jag tror jag somnar nu !

Har ni gjort något skoj idag?


En extra lillasysterPuff! Vilken dag! Idag fick inte jag ligga kvar å dega i sängen (som alla andra dagar:D). Dagen började med en skön dusch med en ny sunsilk shampoo-flaska. Thai-feelings.. !

*Pling* - ringde på dörrklockan.. Na-Oye och nong Ying kom på besök, ett finbesök. Tanken var att jag skulle hjälpa Ying fixa håret men timmarna gick med trevliga stunder utan vi tänkte på det. Men håret blev klart i tid, hon blev också sminkad - hon skulle iväg till en bröllopsfest.

Na-Oye å min mamma är typ bästisar så Ying har alltid vart som en extra lillasyster till mig. Tiden går så fort, jag minns som det var igår när jag först träffade henne, en liten flicka som är nyfiken på allt och nu nästan längre än mig men sig lik:)

Imorgon ska vi ses igen - det känns bra att inte behöva vara själv ibland - Jag har en grej på gång som jag hoppas att den kommer att lyckas.. något.. än inget!!! Ni får jätte jättegärna hålla utkik :)


Obs!

Min secondhandsblogg är stängd för tillfället !

återkommer inom kort